Halal lamsvlees

Al sinds jaar en dag is Leclerq de specialist in halal lamsvlees. Leclerq is een begrip in de wijde omgeving. In de loop der jaren is Leclerq op de nationale en internationale markt bekend geworden. Uitbreiding en verdere specialisatie van de slachtactiviteiten hebben Lamsvleesspecialist Leclerq in 2014 doen besluiten om Puth te gaan verlaten. Offerfeest 1 Het Halal lamsvlees van Lamsvleesspecialist Leclerq wordt zowel op de nationale als op de internationale markt succesvol afgezet. De aankoop, verwerking en verkoop van lamsvlees gebeurt in eigen huis. Lamsvleesspecialist Leclerq maakt gebruik van de modernste slachttechnieken, gekoppeld aan optimale procesbeheersing en kwaliteitsbewaking. Hierbij zijn flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit en versheid belangrijke uitgangspunten. U bent van harte welkom in ons pand aan de Koumen 13 -15 in Hoensbroek. Meer informatie over de contactgegevens of over de openingstijden van Leclerq in Hoensbroek vindt u hier.Leclerq Hoensbroek specialist in halal lamsvlees:

Al sinds jaar en dag is Leclerq de specialist in halal lamsvlees.  Leclerq is een begrip in de wijde omgeving. In de loop der jaren is  Leclerq op de nationale en internationale markt bekend geworden. Uitbreiding en verdere specialisatie van de slachtactiviteiten hebben Lamsvleesspecialist Leclerq in 2014 doen besluiten om Puth te gaan verlaten.

Al sinds jaar en dag is Leclerq de specialist in halal lamsvlees. Leclerq is een begrip in de wijde omgeving. In de loop der jaren is Leclerq op de nationale en internationale markt bekend geworden. Uitbreiding en verdere specialisatie van de slachtactiviteiten hebben Lamsvleesspecialist Leclerq in 2014 doen besluiten om Puth te gaan verlaten. Offerfeest 1 Het Halal lamsvlees van Lamsvleesspecialist Leclerq wordt zowel op de nationale als op de internationale markt succesvol afgezet. De aankoop, verwerking en verkoop van lamsvlees gebeurt in eigen huis. Lamsvleesspecialist Leclerq maakt gebruik van de modernste slachttechnieken, gekoppeld aan optimale procesbeheersing en kwaliteitsbewaking. Hierbij zijn flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit en versheid belangrijke uitgangspunten. U bent van harte welkom in ons pand aan de Koumen 13 -15 in Hoensbroek. Meer informatie over de contactgegevens of over de openingstijden van Leclerq in Hoensbroek vindt u hier.

Het Halal lamsvlees van Lamsvleesspecialist Leclerq wordt zowel op de nationale als op de internationale markt succesvol afgezet. De aankoop, verwerking en verkoop van lamsvlees gebeurt in eigen huis.

Lamsvleesspecialist Leclerq maakt gebruik van de modernste slachttechnieken, gekoppeld aan optimale procesbeheersing en kwaliteitsbewaking. Hierbij zijn flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit en versheid belangrijke uitgangspunten.

U bent van harte welkom in ons pand aan de Koumen 13 -15 in Hoensbroek.

Meer informatie over de contactgegevens of over de openingstijden van Leclerq in Hoensbroek vindt u hier.

 

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing